Toamna se numara vacantele

O sa incep acest articol cu o parafrazare a unei vechi zicale romanesti: Toamna se numara excursiile.  Suna cam ciudat nu? Intradevar este cam ciudat deoarece multi dintre noi pleaca in excursii vara, nicidecum toamna, dar eu prefer acest anotimp pentru ca imi creeaza o stare de liniste sufleteasca.

Iubesc sa calatoresc, sa descopar noi locuri de la mine din tara, spre exemplu toamna trecuta am facut un tur al Maramuresului, in are am descoperit peisaje demne de admirat, peisaje cu totul si cu totul unice pe care cred ca nu le-as putea vedea in alte tari.

Anul acesta m-am hotarat sa vizitez zona Olteniei,asa ca m-am apucat sa studiez ofertele de cazare Oltenia, deoarece imi propun sa imi petrec o saptamana pentru a vizita frumusetile acestui areal geografic cu o istorie destul de complicata.

Ca si anul precedent am incercat sa caut oferte cat mai bune si asa am dat peste site-ul DescoperimRomania.ro – Idei de calatorie si oferte de cazare in Romania, site care m-a ajutat sa descoper oferta perfecta pentru cazare Baile Olanesti, pentru ca imi doresc sa profit de apele binefacatoare din aceasta zona si de aerul curat venit din padurile din apropriere, in plus daca am timp poate fac si o drumetie prin acele paduri.

Dintre toate locurile de cazare pe care le-am gasit s-a evidentiat Vila Nicoleta din Baile Olanesti deoarece este pozitionata in zona ultracentrala a Bailor Olanesti, in apropiere de toate punctele importante ale statiunii,, ceea ce pentru mine conteaza foarte mult.

Voi merge aici alaturi de familia mea si sper ca sa raman cu amintiri cu care sa ma mandresc peste cativa ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>