De se sa iti urmaresti flota de vehicole cu aplicatia Nexus GPS Tracking

Nexus GPS Tracking este un monitorizare GPS a flotei de vehicule si a consumului de carburant; o tehnologie moderna si accesibila, care poate tine sub control costurile operationale generate de flote, care, deseori, pot reprezenta un procent insemnat din bugetul unei afaceri. Aceasta monitorizare este eficienta atat pentru marile companii, cat si pentru persoanele fizice care vor sa isi stie in siguranta masina personala. Peste 1000 de companii folosesc acest serviciu, ceea ce inseamna peste 20.000 de vehicule monitorizate.
Iata cele mai importante beneficii: imbunatatirea serviciilor pe care le oferiti, reducerea costurilor operationale cu flota auto, reducerea consumului de motorina, prevenirea furtului de carburant, optimizarea rutelor vehiculelor.
Iata cum functioneaza: echipamentele Nexus instalate pe masini inregistreaza informatii despre pozitia pe harta, viteza de deplasare, starea motorului sau consumult de motorina. Datele sunt transmise prin reteaua GSM, folosind serviciul GPRS. Informatiile ajung pe serverele Nexus GPS Tracking, unde sunt prelucrate si stocate.
Pentru accesarea acestor date si a rapoartelor generate ai nevoie doar de un calculator cu acces la internet, de pe care sa te conectezi la GPS Tracking pe baza numelui de utilizator si a unei parole. Software-ul disponibil online nu necesita nicio instalare, avand o interfata intuitiva, putand fi folosita extrem de simplu de catre oricine. Toate aceste date – despre locatii, activitati si consumul de motorina sunt stocate pe toata perioada contractului, rapoartele despre aceste activitati fiind afisate in timp real. (pentru raportul unui vehicul, pe o perioada de 30 de zile, e nevoie de cel mult o secunda).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>