Ce trebuie sa stii despre accesoriile de gravoare laser?

Astazi o sa afli lucruri detaliate despre unul dintre cele mai interesante accesorii laser! Este vorba despre duzele SmartAIR Fine, produse recomandate pentru gravare si pentru taierea materialelor subtitri asa cum sunt textilele. Asadar daca ai proiecte speciale si originale in minte, le poti duce la bun sfarsit intr-un mod impecabil si ca un adevarat profesionist folosind acest dispozitiv de taiere cu adevarat special.

Pentru inceput trebuie sa stii ca duzele SmartAIR Fine minimizeaza flama, micsoreaza temperatura de lucru si indeparteaza praful si particulele generate de procesul laser. Este un instrument de lucru recomandat pnetru taierea dar si gravarea materialelor subtiri. Pentru cei care sunt cunoscatori, e bine de stiut ca duza calibrata mai mica este pozitionata mai aproape de material pentru a concentra suflul directionat pe o arie mai mica pentru a elimina arderea marginilor de taiere.

Taierea cu laser poate fi implementata intr-un mod absolut cuprinzator si isi gaseste aplicabilitatea intr-o mare varietate de situatii atunci cand lucrezi folosind gravoarele LaserPro. Impreuna cu acrilicul, unul dintre materialele cel mai frecvent utilizate, unii folosesc aceasta serie de instrumente pentru a taia intr-un mod cu totul si cu totul perfect hartia sau materialele textile. Cu toate acestea insa, atat in timpul cat si dupa taierea cu laser, efectul de flacara va avea ca rezultat marginile incalzite si va fi afectata calitatea produsului final. Pentru a rezolva aceasta situatie este recomandat sa testezi inainte duza. In cazul in care apare o flacara sau cenusa, duza va permite crearea unui flux de aer concentrat care va crea o explozie imediata pentru a evita acumularea prafului sau a surplusului de particule.

Proiectarea pe verticala a duzei SmartAIR Fine produce un jet de aer concentrat pentru a indeparta praful si rezidurile nedorite, lasand o suprafata a produsului curata. Gasesti astfel de accesorii la Pin.ro si poti da frau liber imaginatiei, creand obiecte unice, cu adevarat speciale, indiferent ca e vorba de domeniul profesional in care iti desfasori activitatea sau doresti sa iti folosesti imaginatia in scopuri creative pentru a insufleti caminul tau. Astfel de instrumente te ajuta sa iti desfasori activitatea intr-un mod profesionist si sa creezi lucruri de calitate superioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>