Nevoia de cronograf a sportivilor

De cate ori mergeam in cantonamente, ne exasperam antrenorul. Degeaba fixa el ora de intalnire, unul se intorcea dupa hanorac, altul isi lega mai bine sireturile si statea pe ganduri la cei lasati acasa. In fiecare zi intarziam, iar el se ferea sa incepem pregatirea cu cearta.

De vina era si iarna grea si faptul ca eram alegati prin zapada. Antrenement barbatesc, daca ne dorim cupa si campionatul. Intr-o zi a avut insa un ghinion teribil, iar acesta i-a dat ideea salvatoare. Alergam individual, cand i-a scapat cronometrul in zapada. L-am cautat toti, dar parca disparuse. Ne-am gandit cu bucurie la faptul ca suntem liberi in ziua aceea, cand el ne-a facut un semn sa ne reluam proba:

Ceasuri barbati de pe Ceasmania este solutia care imi va asigura punctualitatea voastra, spuse el pe jumatate promitator, pe jumatate amenintator!
Ne-am aliniat din nou. Era randul meu sa alerg si am inceput sa rad. Mi-l imaginam numarand secundele in gand, cand l-am vazut ca priveste tacticos la ceas de mana. Mi-am dat seama ca era un ceas cu cronograf si i-au admirat inteligenta, perseverenta si capacitatea de a prevedea totul.
Am muncit mult in acel cantonament, iar la sfarsit ne-a strans langa el sa ne arate ceva.

-Dragii mei, ati muncit mult si meritati sa fiti campioni, de aceea ne intoarcem cu hotararea de a castiga toate meciurile acasa. Va recomand insa sa va cumparati fiecare un ceas cu cronograf si sa va cronometreti timpul si miscarile, astfel incat sa nu mai intarziati la antrenamente.

Daca nu as fi avut un astfel de ceas inteligent, rezistent si precis, ziua in care am scapat cronometrul din mana ar fi fost pierduta. Mi-ar placea sa avem toti ceasuri de mana barbatesti la fel, fiindca suntem o echipa. Eu port un Ceas barbatesc GUESS CALIBER W0864G6 care costa 527 de lei. Din acest moment il declar ceasul de antrenament al echipei.

De cand ne-am luat ceasuri cu cronometru, ne-am imbunatatit alergarea si nu mai intarziem niciodata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>