Cat de minunata este o pilota patru anotimpuri

De Craciun am primit cadou o pilota patru anotimpuri. Am auzit ca exista pilote patru anotimpuri si mereu ma intrebam ce sunt si cum de sunt atat de cautate.

Initial, cand am primit-o ma ganeam ca nu o voi folosi. Tocmai ce imi cumparasem o pilota de iarna groasa. Insa, cand m-am uitat pe informatiile de pe eticheta mi-am dar seama ce este de fapt o pilota patru anotimpuri. O astfel de pilota este formata de fapt din doua parti care se prind una de alta cu capse. Ambele parti formeaza o pilota de iarna. Daca sunt separate, partea cea mai subtire e pilota de vara, cealalta de primavara-toamna.
Acum 2 seri mi-am dat seama de faptul ca e momentul sa renunt la pilota mea groasa de iarna. Nu puteam dormi seara pentru ca imi era prea cald daca ma inveleam si prea frig daca ma dezveleam. A doua zi, mi-am scos din dulap o lenjerie de pat bumbac am schimbat-o pe cea veche si am inlocuit pilota mea de iarna cu partea mai groasa din pilota patru anotimpuri. Eram extrem de curioasa cum va fi cald. Dupa experienta asta, cu siguranta voi recomanda si altora sa cumpere pilote patru anotimpuri.

Nu stiu daca la iarna o voi folosi sau nu, daca o sa ma incurce sau nu faptul ca e formata din doua parti (ceea ce totusi nu cred), dar stiu sigur ca momentan mi-e foarte bine asa. Si, cand va fi si mai cald, voi folosi partea si mai subtire. Indiferent de cat e de cald, nu pot sa dorm daca nu sunt invelita, iar aceasta piltota era tot ce aveam nevoie.

Daca si tu vrei sa-ti cumperi o pilota patru anotimpuri, iti recomand site-ul Asternuturisiprosoape.ro. Aici vei gasi mai multe modele de pilote si o poti alege pe cea potrivita pentru tine. Preturile sunt de bun simt si frecvent sunt tot felul de oferte de nerefuzat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>