Produse profesionale pentru epilare

Indepartarea parului nedorit de pe corp este o operatiune de infrumusetare ce s-a practicat inca din cele mai vechi timpuri in anumite culturi si de catre anumite popoare. Apelarea la epilarea cu ceara pentru a indeparta parul corporal se face atat din considerente estetice, cat si din motive de igiena. De-a lungul timpului au aparut metode din ce in ce mai sofisticate pentru epilare, unele dintre acestea promitand chiar indepartarea definitiva a parului, insa epilarea cu ceara a ramas mereu la moda.
epilat

Fie ca apelati la serviciile oferite de saloanele de cosmetica sau preferati sa va epilati acasa cu ceara este recomandat sa optati intotdeauna pentru produse profesionale epilare. Fata de cele de uz general sau hobby, disponibile pe piata in magazinele de cosmetice, produsele profesionale sunt mai eficiente si mai sigure, chiar daca uneori, pretul acestora poate fi un pic mai ridicat.

De exemplu, ar fi mai bine sa uitati de clasica craticioara cu ceara incalzita pe aragaz si sa optati pentru un incalzitor profesional, (in acest fel evitand si eventualele accidentari sau arsuri, dar si mizeria provocata in bucatarie, ca sa nu mai spunem ca nu este deloc igienic sa incalziti ceara de epilat pe aragazul unde pregatiti mancarea!).

De pe site-ul marsaliwax.ro puteti achizitiona un incalzitor de ceara profesionist la un pret excelent! Aparatul este compact si este potrivit pentru toate tipurile de borcane de ceara de 800 de mililitri. Dimensiunile sale reduse si puterea mare de incalzire il recomanda pentru a fi folosit si in saloanele de cosmetica, dar si acasa, pentru uz personal. Achizitionand acest produs aveti siguranta ca veti fi in deplina siguranta atunci cand incalziti ceara de epilat si nu exista riscul de a va accidenta.

Un alt produs, de data aceasta recomandat mai ales saloanelor de infrumusetare, este incalzitorul de ceara TRIO, care permite incalzirea rapida a pana la trei rezerve de ceara de 80 de mililitri sau a celor de 100 ml. Aparatul este foarte usor de utilizat si se exploateaza in deplina siguranta.
Pe site-ul amintit mai gasiti si alte produse destinate epilatului cu ceara, cum ar fi ceara clasica, ceara de unica folosinta, spatule, solventi, role, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>