Cand viata iti spune ce trebuie sa faci

El era un sofet tanar si atent cu toti cei din jurul sau. Primise o educatie aleasa, de aceea nu trecea niciodata pe langa cineva ranit grav, fara sa ii intinda mana si sa il stie in siguranta.

Ea, o tanara doctorita rasfatata si foc de frumoasa, copil de bani gata caruia nu i-a lipsit nimic, logadita cu cel mai bogat baiat din oras.

In ziua aceea fatidica au plecat cu masina la munte. El bause ceva la prima ora, stiind ca nu va fi oprit, fiindca politia din oras ii cunostea numarul si pana pe munte nu era decat o aruncatura de bat.

O frana brusca, excesul de viteza, nesiguranta manevrelor si s-au trezit in rapa. El, craiul oraselului de munte a fugit de la locul accidentului si a lasat-o pe ea singura si ranita.

Asa l-a cunoscut ea pe soferul dragut si politicos, care a scos-o din masina incet sa nu ii provoace dureri si a sunat la salvare. A tinut-o de mana, pana a venit salvarea.

„Ce diferenta intre ei, a gandit cu nemultumire. Unul, un las bogat, da mare avocat cu un viitor stralucit, altul un sofer cu maini si suflet de aur! Dar ce ar zice cei care ma cunosc sa ma fac nevasta de sofer, eu care am terminat Medicina ca sefa de promotie?”

Cine a vizitat-o primul la salon cu un  buchet frumos de flori si fructe si dulciuri? Soferul.

Dar fiindca nu erau promisi unul altuia si nu faceau parte din aceeasi clasa sociala el a plecat si a ramas cu logodnicul care o insela din ce in ce mai mult:

-Lasa-ma sa imi traiesc viata acum, ca destul imi vei tine cont, cand vei fi pe numele meu!

Ah, murea de rusine, cand i se spunea cu cine si pe unde a fost vazut.

Logodnicul ei facea frecvent cumparaturi din sexshop , dar se obisnuise cu asta. Stia de escapadele lui, dar nu avea vointa sa rupa legatura lor bolnavicioasa. Astazi se ducea cu una , maine cu alta, la greu nu fusese alaturi de ea.

Mai grav era ca in tot orasul se vorbea de fantezile lui sexuale si de arsenalul de jucarii sexuale de care dispune.

Era la spital, cand a venit ambulanta cu un ranit grav dintr-un accident.

A revazut ochii aceia si si-a dat seama, cat de mult i-au lipsit.

-Ce intalniri de pomina ne este dat sa avem, doamna doctor, spuse soptit soferul frumusel, apoi nu mai stiu nimic!

Ea l-a ingrijit cu toata priceperea si in timp ce el era in coma i-a fagaduit cu glas tare ca, daca deschide ochii, il va lua de sot.

A crezut ca este o strategie si ca a mimat perioada de coma, cand el a deschis ochii, i-a zambit si i-a spus ca de cand a scos-o din masina viseaza asta.

Din clipa aceea nu le-a mai pasat de nimic, iar acum sunt fericiti impreuna. S-au sustinut unul pe altul, in cumpana de moarte si acum isi cresc copiii fericiti, in timp ce fostul este arestat pentru conducere fara permis si tulburarea linistii publice…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>