Cele mai accesibile vacante

In cazul in care esti in cautare, optiunile tale se rezuma la o alegere foarte simpla: zapada sau plaja? Din acest punct de vedere poti gasi o gama larga de variante, in orice tabara te afli, depinde insa de buget. Tenerife, Egipt sau statiuni ale Marii Rosii ofera soare tot anul si sunt un loc inedit de a iti petrece vacanta de Craciun. De asemenea, Gambia, tara situata pe coasta de Vest a Africii, are hoteluri foarte bune, plaje deosebite si activitati diverse: excursii in salbaticie, excursii outdoor.

Daca bugetul iti permite o vacanta in afara Europei, regiunea Sahoro din Japonia ar putea fi destinatia perfecta. Spre deosebire de statiunile imense din Europa, Sahoro este mult mai mica, avand doar 16 partii. Cu toate acestea, Sahoro este o alegere optima daca urmaresti sa ai parte de liniste, in stil japonez. Spectacole de balet, de prima clasa de Craciun si de Anul Nou la Orchestra Simfonica de la Viena sau schi pe partii inzapezite, ai de unde alege. De asemenea, puteti sa cumparati si bilete avion Viena sau chiar bilete de avion Chisinau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>