La ski unde vrei

Cele mai lungi partii din lume se gasesc in Europa, dincolo de faima castigata pentru peisajele sale de un pitoresc incredibil, Europa a fost asociata, intotdeauna, cu schi­ul. Courchevel, din Franta este cea mai luxoasa dintre statiunile zonei Trois Vallée, cea mai mare suprafata de schi interconectata din lume. Domeniul schiabil se intinde pe mai bine de 500 de hectare de teren. Courchevel are baze de schi la patru altitudini diferite, cu 600 de partii de toate tipurile, 66 de itinerarii de cross­country și 10 restaurante situate pe partii.

Mai puteti vizita si ski in Austria sau ski in Bulgaria, dar pana atunci trebuie sa stiti ca este amplasata in Alpii Dolomitici, Cortina d’Ampezzo din Italia, este cunoscuta pentru atmosfera sa idilica, diversitatea partiilor cu grad de dificultate redus si sarmul clasic al Italiei. Cortina – cum i se spune pe scurt – este conectata la sistemul Dolomiti Superski, oferind schiorilor acces la 1.225 de kilometri de partii si trasee de­a lungul si latul unui urias sistem interconectat. Sankt Anton am Arlberg, Austria ofera aproape 320 de kilometri de partii si itinerarii de schi. Totusi, statiunea este privita ca fiind cea mai buna destinatie din Europa pentru partea de après­ski, cu cluburi unde se petrece frenetic de la ora 16.00 pana tarziu in noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>