Farmaciile Sensiblu sar in ajutor

Farmaciile sensiblu cluj vin cu foarte multe oferte de care putem profita cu cupoanele  de reducere pe care le gasim on-line.  Nu trebuie decat sa le printam sis a mergem la farmacie cu cupoanele , iar din  valoarea totala ni se scade valoarea cuponului.  Luna aceasta gasim cupoane de reducere cu ajutorul carora economisim de la  trei lei la 15 lei.  Avem cupoane de reducere cu valoarea de 3 lei la la produse din gama Rexona,  si anume: la deodorantul antiperspirant spray Rexona Pure Protection de 150  ml si la deodorantul antiperspirant roll on Rexona Pure 50ml. 4 lei economisim  la sampoanele din gama Clear: samponul Clear Ice Cool Menthol pentru femei-  200ml si samponul Clear Cool Sport Menthol pentru barbati-200ml. oferta cea  mai generoasa este la cerealele pentru sugari si copii mici din gama Nestle, la  care economisim 5 lei a fiecare produs.

Cupoanele de reducere cu valoarea cea  mai mare le putem folosi pentru produse din gama Bioderma: Atoderm- gel de  dus cu efect hidratant de 1L si Atoderm crema hidratanta si emolienta hidratanta.  Valoarea cupoanelor este de 15 lei.  O alta metoda de a economisi bani la farmaciile sensiblu bucuresti este sa cautam ofertele  promotionale chiar in incinta farmaciilor. La majoritatea produselor de ingrijire  avem oferte foarte bune. Putem economisi la unele produse cumparate intre  25% si 50% , reducere care se face la al doilea produs cumparat. Sau gasim  o alta oferta promotionala la fel de buna: la un nume produs cumparat primim  cadou un alt produs din aceeasi gama.  Gasim aceste oferte la produsele de ingrijire si nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>