Curatenie absoluta

A avea o clinica medicala inseamna mult mai mult decat personal pregatit si instrumente de lucru moderne. Da, sunt si aceste aspecte cat se poate de importante, insa o clinica medicala care se respecta va oferi pacientilor sai curatenie totala in orice circumstanta. Indiferent despre ce incapere a clinicii vorbim, totul trebuie sa luceasca si sa miroase a proaspat. Pentru a mentine acest criteriu valabil constant este indicat ca clinicile sa apleze la furnizori de incredere cu produse de cea mai buna calitate.

Magazinul online mkd-medicale.ro este un furnizor de incredere pentru clinici medicale, stomatologice, saloane de frumusete, dar si un magazin de unde poti achizitiona detergenti si solutii de curatare si pentru casa.

Acest magazin ofera clientilor o gama vasta de produse precum:

– Consumabile medicale

– Consumabile salon

– Consumabile stomatologie

– Sterilizanti

– Dezinfectanti

– Aparatura si instrumentar

– Produse pentru curatenie si menaj

– Produse de ingrijire personala

– Uniforme medicale/SPA

Este un magazin complet din acest punct de vedere, deaorece orice institutie care are de-a face cu acest mediu steril trebuie sa fie bine preparata inca de la inceput.

Categoria lor cu produse de curatenie ofera clientilor sansa de cumpara de la brand-uri renumite, care elimina orice urma de microbi si mizerie.

De exemplu, intr-un cabinet medical nu trebuie sa lipseasca niciodata dezinfectantii de suprafete, deoarece sunt esentiali intr-un mediu in care sute de pacienti intra in contact cu mobilierul sau scaunul de consultatie.

Mkd-medicale.ro ofera detergenti in cantitati generoase precum bidoanele de 1L si cele de 5L, astfel salonul va fi mereu aprovizionat. Cateva brand-uri de dezinfectanti pentru suprafete pe care le recomand sunt Deosogen, Sporycide si Sterisol, nume cunoscute in lumea cabinetelor medicale, dar si pentru saloanele de frumusete.

Un alt produs care nu trebuie sa lipseasca niciodata din cabinet este sapunul lichid antimicrobian Davera. Acest sapun garanteaza anihilarea bacteriilor si a tuturor microorganismelor care pot pune in pericol sanatatea pesonalului din cabinet, dar si a pacientilor. Forte important de retinut este ca acest sapun se poate folosi odata ce au fost indepartate bijuteriile si accesoriile de la mana.

Si nu in ultimul rand, intr-un salon nu trebuie sa lipseasca niciodata o rola de hartie, deoarece hartia este cea mai folosita pentru curatarea sau indepartarea lichidelor.

Gama de prosoape de hartie de la mkd-medicale.ro este destul de variata, capabila sa ofere clientilor produse care sa se plieze pe nevoile lor.

Rola prosop de hartie Sano Monorola, 100m este un produs foarte convenabil datorita pretului sau, dar si a eficientei de care da dovada. Este util atat in cabinele de analiza, cat si la baia pe care o pot folosi pacientii. Rola de hartie este realizata in 2 straturi pentru o absorbtie mai buna.

Mkd-medicale.ro este alegerea cea mai buna pentru saloanele medicale si de infrumusetare, deoarece se va dovedi a fi mereu un furnizor de incredere cu produse de calitate la preturi foarte avantajoase. Orice cabinet modern care se respecta isi va face aprovizionarea doar de la cei mai buni furnizor, iar mkd-medicale.ro este magazinul de la care foarte multi se aprovizioneaza. Cei mai buni dezinfectanti ii cumparam de la mkd-medicale.ro!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>