Coolpad o noua firma de telefoane soseste in Romania

Coolpad este firma pe care orice iubitor de smartphone-uri revolutionare trebuie sa o viziteze, in primul rand datorita faptului ca aceasta firma este una cu totul noua pe piata telefoanelor din tara noastra, iar in al doilea rand datorita performantei de care dau dovada telefoanele.

Coolpad Romania este una dintre cele mai bine cotate branduri de telefoane mobile atat la nivel mondial unde reuseste sa ocupelocul 7 cat si la nivelul Chinei unde se afla pe locul 4. In acest an cei de le Coolpad au decis sa prezinte doua smartphone-uri clientilor sai, este vorba de smartphone Coolpad Modena si smartphone Coolpad Porto. Ambele smartphone-uri se vor regasi in tara noastra in magazinele e-mag si MediaGalaxy.

Coolpad Modena este smartphone-ul care se potriveste perfect cu iubitorii de fotografie sau de filme, mai ales datorita ecranului foarte mare care permite vizualizarea acestora cu o mult mai usoara placere. El este foarte bun si datorita autonomiei crescute oferita de bateria de 2500Ah, telefonul este unul dual-sim deci puteti cu usurinta sa va tineti ambele cartele in el.

Smartphone Coolpad Modena vine cu inca o functie speciala, data de geturile inteligente, de exemplu atunci cand ne dorim sa trecem foarte repede ecranul telefonului din mediul stand by in modul de functionare nu trebuie decat sa apasam de doua ori pe ecranul telefonului si comanda va fi preluata automat.

Pentru a deschide browserul web direct din mediul stand by nu trebuie decat sa trasati pe ecran litera E, pentru a deschide panoul de formare a unui numar se foloseste trasarea literei C, iar pentru cei care doresc sa asculte muzica mult mai rapid nu trebuie decat desenata litera M pe ecran. Comenzile sunt si foarte usor de retinut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>