Bijuterii la moda in aceasta vara

Desi sunt utilizate pe tot parcursul anului, bijuteriile sunt mult mai apreciate in timpul verii pentru ca acestea pot fi purtate alaturi de o varietate mai mare de tinute vestimentare. De asemenea, evenimentele la care sunt purtate sunt mai numeroase. Avand in vedere ca vara bate la usa, iata care sunt tendintele in mateire de bijuterii pentru vara ce sta sa vina cu pasi foarte repezi.

In ceea ce priveste inelele, modelele vintage si retro vor fi la mare moda printre reprezentantele sexului frumos. Daca in cutia cu bijuterii pietre semipretioase ai deja un astfel de inel, nu trebuie sa iti mai faci griji deoarece cu siguranta vei fi la moda. Formele neobisnuite precum si cele geometrice vor fi de asemenea in mare trend in aceasta vara atunci cand vine vorba despre inele.

Bratara este una dintre cele mai versatile bijuterii, motiv pentru care aceasta nu trebuie sa lipseasca din cutia cu bijuterii a unei persoane ce acorda o importanta deosebita modului in care arata. In aceasta vara, bratarile confectionate din piele precum si cele confectionate din argint sunt in mare trend. Acest lucru nu inseamna ca cele confectionate din pietre pretioase ori semipretioase trebuie ignorate pentru ca nu mai sunt la moda, ci doar ca foarte populare vor fi bratarile confectionate din argint si piele.

Pentru ca purtara unui colier eman foarte multa eleganta, acest tip de bijuterie nu putea lipsi din tendintele verii in materie de bijuterii. Deoarece este o bijuterie care emana eleganta si rafinament, perlele ori pietrele pretioase reprezinta materialul aflat la moda in aceasta vara atunci cand vine vorba despre coliere.
Desi aurul pare ca se afla pe o panta descendenta, specialistii din domeniul bijuteriilor nu doar ca ne contrazic ci anunta ca in aceasta vara aurul este din nou la mare moda. Spre deosebire de verile trecute, in aceasta vara bijuteriile din aur cu motive florale sunt in tendinta.

In concluzie, vara aceasta nu anunta foarte mari schimbari in ceea ce priveste moda bijuteriilor, motiv pentru care orice reprezentanta a sexului frumos are posibilitatea de a fi in tendinte in aceasta vara din punct de vedere al bijuteriilor pe care le poarta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>