Philips TV anunță motor de procesare P5 și standard HDR premium pentru noua serie 7000

Philips TV
Noua serie 7000 de televizoare UHD ultra-subțiri cu LED-uri luminoase continuă să fie o punte principală spre seturile high-end Philips, oferind un design excelent, finisaje metalice reale, calitate superbă a imaginii și sunetului la un preț convenabil.
Philips se angajează să ofere performanțe remarcabile pe întreaga gamă de televizoare, iar seria 7000 va avea și un set-pilot prin introducerea noului model 7502 – disponibil în dimensiuni de ecran de 49 inci 55 și 65 inci.
Noul 7502 este al doilea model Philips, care oferă noul și impresionantul motor de procesare a imaginilor de înaltă performanță, P5, care oferă o creștere a performanței de 50% față de motorul Perfect Pixel Ultra HD fost lider de piață.

Includerea motorului P5 și a unui panou cu o gamă largă de culori garantează o calitate superbă a imaginii. Cu o luminozitate 400 Nit pe ecran, noul model 7502 atinge cu ușurință standardul Philips HDR Premium atât pentru conținutul HDR10, cât și pentru conținutul HLG.
Tehnologia Ambilight prezentă pe trei laturi se conectează direct la acțiunea de pe ecran datorită unui cadru foarte îngust și se asigură că experiența de vizionare este una complet captivantă.
De asemenea, modelul 7502 beneficiază de unul dintre cele mai bune designuri europene, cu un finisaj din aluminiu din marginea ramei ecranului și până la standul central elegant, minimalist, cu cadru deschis.

De asemenea, Philips a reușit să integreze un soundbar vizibil în rama foarte subțire a modelului 7502. Bara de sunet împreună cu cele trei difuzoare circulare independente din spatele setului – și un amplificator puternic de 45W – produce o scenă stereo largă, cu bas profund, o separație stereo lată și o claritate perfectă.
Celelalte seturi din seria 7000 includ modelele 49 inci și 55 inci, modelul 7272 și 43 inci pentru modelul 7202.
Ambele modele au inclusă tehnologia Philips Pixel Precise Ultra HD împreună cu Perfect Natural Motion și Micro Dimming Pro.

Luminozitatea ridicată – panourile cu 400 Nit – și funcționalitatea HDR10 se combină pentru a oferi o performanță excelentă contrastului, atingând cu ușurință standardul Philips HDR Plus.
Sistemele puternice de sunet de 20 wați și compatibilitatea DTS Premium Sound garantează că aceste televizoare au o anumita calitate a sunetului pentru a se potrivi cu imaginile de pe ecran.

Tehnologia unică Ambilight de la Philips asigură faptul că toate televizoarele seriei 7000 pot oferi o experiență de vizionare totală, prin intermediul modelelor 7272 care oferă o versiune pe 3 laturi și 7202 cu Ambilight doar pe două laturi.
Designul premium european se extinde până la rama metalică foarte îngustă și până la standul clasic în formă de arc.

Toate noile modele din seria 7000 sunt alimentate de cea mai recentă versiune M a sistemului Android Smart TV care permite redarea conținutului HDR de la Netflix. Noul sistem de operare funcționează cu un procesor quad-core și memorie internă de 16 GB – cu opțiunea de a adăuga mai multă memorie după conectarea HDD-ului extern.

Despre TP Vision
TP Vision este un jucător cheie pe segmentul divertismentului video digital. TP Vision proiectează, produce şi comercializează modelele de televizoare Philips în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay şi anumite ţări selectate din regiunea Asia-Pacific. Realizăm aceste activităţi combinând experienţa noastră în design şi moştenirea Philips în inovaţie TV cu excelentele capacităţi operaţionale, flexibilitatea şi viteza de reacţie ale TPV. Îmbinarea acestor atuuri ne permite să oferim pieţei televizoare de cea mai bună calitate: inteligente, dar uşor de utilizat, cu un design sofisticat, care apelează la materiale noi şi forme cât mai subţiri şi elegante. Credem în produse care să ofere publicului o experienţă de vizionare net superioară. Datorită televizoarelor Philips, TP Vision este unul dintre liderii mondiali în segmentul ospitalităţii şi divertismentului. Având sediul central în Amsterdam, Olanda, TP Vision este reprezentatul exclusiv pentru televizoare Philips în ţările şi regiunile menţionate mai sus.
*Android și Google Play sunt mărci înregistrate ale Google Inc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>