De Black Friday, Somproduct anunță reduceri de până la 80%!

SomProduct, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața de Home&Deco din România, anunță reduceri mari la o gamă largă de produse pentru casa ta.
Reduceri ametitioare de pana la 80%
Reduceri ametitioare de pana la 80%
Pentru Black Friday 2017, Somproduct anunță Reduceri de până la 80% în shop-ul online http://black-friday.somproduct.ro/.

În perioada 17-19 noiembrie 2017, în magazinele SomProduct din Cluj Napoca, București și Brașov cât și pe site-ul www.somproduct.ro, clienții pot beneficia de reduceri substanțiale de până la 80% la canapele, saltele, paturi, mese, scaune, lenjerii de pat, covoare și multe alte decorațiuni interioare, în limita stocului disponibil.

“Black Friday a evoluat extrem de mult în ultimii ani. În România, goana după cumpărături la prețuri mici s-a transformat într-o tradiție, un concept așteptat în fiecare an cu entuziasm și nerăbdare de către clienții noștri, lucru care ne bucură enorm. În acest an, punem la dispoziția clienților o gamă largă de peste 10.000 de produse din stocul magazinelor și a depozitului nostru. Suntem pregătiți pentru valul de comenzi plasate online în cele 3 zile de Black Friday și avem convingerea că vor fi toate onorate și livrate în cel mai scurt timp!”, declară Sergiu Cadar, CEO SomProduct România.

SomProduct oferă transport gratuit la toate comenzile care depășesc valoarea de 149 Lei.

În plus, clienții pot opta pentru plata în 6 rate a coșului de cumpărături prin cardurile de cumpărături: Card Avantaj, StarBT, BRD Finance, Garanti Bank, BCR.

Fiți pe fază și comandați produsele preferate cu reduceri de până la 80% de aici: http://black-friday.somproduct.ro/

Despre SomProduct

SomProduct își propune să continue ceea ce a început acum mai bine de 17 ani. Interesul real față de cerințele clientului ne-a făcut să aducem în România colaboratori din diferite colțuri ale lumii, selectând produse de cea mai înaltă calitate. Atenția la detalii, dedicarea și orientarea permanentă spre nevoile clienților vor rămâne mereu prioritățile noastre. Astăzi, grija pentru clienți a lărgit portofoliul firmei cu articole de prestigiu Home&Deco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>