Ramele foto personalizate – un cadou de neuitat

Tuturor ne place sa facem fotografii la diverse ocazii sau chiar si zi de zi si sa imortalizam astfel momente de neuitat petrecute alaturi de cei dragi, primii pasi ai copiilor sau primele realizari ale lor, etc. Insa fotografiile sunt facute sa fie privite pentru a rememora amintiri dragi, astfel incat, pentru a le etala, este ideal sa achizitionam rame foto de diferite dimensiuni sau forme.

Ce ati spune insa de niste rame foto personalizate? Pe langa faptul ca sunt niste obiecte foarte utile, personalizarea lor le aduce un plus de farmec. Optand pentru rame foto personalizate putem sa le facem celor dragi surprize placute de sarbatori sau putem chiar sa le multumim nuntasilor ca au fost alaturi de noi in ziua cea mare a nunti, etc.

Tipografia Agrafa Print pune la dispozitia clientilor sai, la preturi foarte avantajoase, diverse modele de rame foto realizate din carton cretat, ce pot fi personalizate in functie de preferinte. Chiar si companiile pot opta pentru acest tip de rame pentru a-si promova produsele sau serviciile, alegand sa le inscriptioneze cu logo-ul lor sau cu diverse texte ori imagini.

Costurile foarte reduse, precum si ideea in sine le pot aduce firmelor chiar si un plus de capital de imagine, atat in fata clientilor si colaboratorilor, cat si in fata propriilor angajati. Sistemele de sustinere folosite permit asezarea ramelor foto atat pe verticala, cat si pe orizontala, fiind astfel potrivite pentru orice tip de fotografie. Optional ramele foto din carton cretat de la agrafa.ro pot fi si palstifiate,  mat sau lucios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>