Cu ce sa-mi completez garderoba?

Moda a reprezentat pentru unii o pasiune inca de mici copii. Da, cu totii stim ca majoritatea copiilor viseaza atunci cand sunt mici sa devina manechine, designeri sau directori de creatie ori regizori ai marilor festivaluri de moda la nivel international. Imaginatia ii ajuta pe unii dintre ei sa ajunga extrem de departe si prin sustinerea celor din jur pot ajunge sa deseneze si sa proiecteze lucruri simple la care mai apoi sa intervina pentru a crea adevarate opere de arta. In industria designeului unu lucru e clar… curajul face parte din fisa postului. Viziunea cu care majoritatea designerilor abordeaza parte din propriile creatii ajunge sa faca diferenta de cele mai multe ori intre acestia. Chiar daca pentru majoritatea dintre noi lucruri precum camasi barbati ori camasa alba lunga barbati sunt simple elemente de garderoba, pentru un designer sunt doar piese ale unui catalog pe care le pot asorta in functie de tematica unui eveniment ori in functie de celelalte piese vestimentare care se doresc.

Dintr-o simpla pasiune multi au ajuns sa reuseasca iar aici l-as aminti si pe designerul roman Dragos Prioteasa care in prezent detine magazinul online www.dragosprioteasa.ro. Trebuie mentionat faptul ca acesta alaturi de multi altii au pus umarul la dezvoltarea industriei fashion din Romania, punand tara pe harta marilor evenimente de moda cu expunere la nivel mondial. La o analiza mai atenta a situatie, majoritatea designerilor au ajuns sa faca performanta prin imbinarea utilului cu placutul si a studiului intens, desfasurat pe perioade de mai multi ani. In cazul unora poate fi vorba si de influente occidentale care pe unii dintre acestia au ajuns sa-i inspire. E clar ca in acest moment vorbim de un domeniu aflat la granita dintre interes si dezinteres in Romania insa cu toate acestea cred ca prin oferirea de exemple precum si cel al lui Dragos Prioteasa putem inspira tot mai multi tineri sa ajunga la performante notabile in domenii criticate de multi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>