Sony anunță receiver-ul audio-video pentru mașină cu ecran mare și conversie smartphone actualizată

  • Ecran tactil mai mare, de 6,95 inchi
  • Integrare smartphone cu Apple CarPlay* și Android AutoTM pentru a gestiona comunicarea, pentru a obține direcții și pentru controlarea muzicii de pe telefon, totul hands-free
  • DAB/DAB+ pentru o selecție mai mare de stații radio

Sony lansează noul receiver audio pentru mașină, XAV-AX3005DB. Cu ecranul de 6,95 inci, tactil, Clear Responsive, acesta îmbunătățește semnificativ experiența la volan.

Conectivitate smartphone

AX3005DB ajută la navigare, comunicare și la redarea muzicii de pe telefon cu funcția de control vocal. Aceste funcții pot fi folosite prin aplicațiile Apple CarPlay* și Android AutoTM**.

Apple CarPlay este o aplicație care adaugă un plus de siguranță utilizării iPhone-ului în mașină. CarPlay integrează iPhone-ul cu afișajul și controlul audio ale mașinii. Utilizatorul poate astfel să facă apeluri, să acceseze și să redea muzică, să primească și să trimită mesaje, să primească direcții și informații din trafic optimizate și să rămână în același timp concentrat la drum.

Android Auto oferă un mod mai simplu de a utiliza telefonul în mașină. Acesta este astfel construit pentru a garanta siguranță și comoditate. Cu Asistentul Google de pe Android Auto, utilizatorul poate sta concentrat la drum în timp poate asculta muzică și poate rămâne conectat la mesajele și apelurile de pe telefon folosindu-și vocea.

Mereu la zi cu DAB

Noul receiver audio AX3005DB asigură claritatea stațiilor radio pentru o perioadă îndelungată. Cu tuner DAB/DAB+ încorporat, schimbările din viitor nu îi vor lua pe nepregătite pe utilizatori.

Caracteristici audio pentru o calitate ridicată a sunetului

Pe lângă puterea ridicată, de 4x55W, acest receiver audio-video include și EXTRA BASSTM*** care acoperă sunetul motorului și reproduce cu claritate bass-ul la orice nivel de volum. Sunetul este optimizat cu ajutorul DSO (Dynamic Stage Organizer), care oferă un sunet aproape de realitate. Receiver-ul este de asemenea compatibil cu fișierele audio FLAC prin terminalul USB, ceea ce înseamnă că poate reda fișiere audio comprimate fără a pierde nimic din calitatea lor. Acesta este de asemenea cu un pas înainte: conectivitatea 3-pre out permite construirea unui sistem acustic complet, cu amplificatoare incluse, subwoofer și multe altele pentru o reproducere a sunetului cât mai puternică.

Actualizări

Partea din spate este construită cu dimensiuni single-DIN care permit aplicarea unui finisaj plăcut. Design-ul cu deschidere rapidă permite activarea imediată, astfel încât sistemul este mereu pregătit. Terminalul ergononomic este construit astfel încât șoferul să nu fie distras.

Cu ajutorul camerei din spate, marșarierul se poate folosi fără griji și la fel și parcarea în locurile înguste.

Modelul adițional XAV-AX1000

Pentru cei care nu utilizează Android Auto, Sony recomandă XAV-AX1000 cu un ecran de 6,2 inci tactil Clear Responsive cu Apple CarPlay. Acest receiver include caracteristicile unice Sony, precum o putere de 55Wx4, EXTRA BASS, DSO, design cu deschidere rapidă, o calitate a sunetului excelentă și upgrade-uri.

Modelul XAV-AX3005DB va avea un preț de aproximativ de €450/£400 și va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie a acestui an.

Modelul XAV-AX1000 va avea un preț aproximativ €300/£270 și va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie a acestui an.

Pentru mai multe noutăți Sony, vizitați: http://presscentre.sony.ro/

Despre Sony 

Sony este lider global în producerea de tehnologii audio, video, foto, de gaming, pentru comunicații și tehnologia informației pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony este lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat vânzări anuale consolidate de aproximativ 77 de miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 31 martie 2018. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/

* Apple, iPad, iPhone, iPod și iPod Touch sunt mărci ale Apple Inc., înregistrat în SUA și în alte țări. Apple CarPlay este marcă a Apple Inc.
** Necesită aplicația Android Auto de pe Google Play pe smartphone-urile compatibile care rulează Android 5.0 Lollipop sau o versiune mai recentă. Este posibil ca Android Auto să nu fie disponinill pe toate dispozitivele și nu este disponibil în anumite țări sau regiuni. Este posibil ca  Asistentul Google de pe Android AutoTM să nu fie disponibil în anumite țări sau regiuni. Android, Android Auto și Google Play sunt mărci ale Google LLC.

*** EXTRA BASS este marca Sony Corporation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>