Motivele pentru care sa folosiți multimetrul Fluke 179

Un multimetru este un dispozitiv care măsoară rezistența, tensiunea și curentul în circuitele electronice. Unele multimetre, de asemenea, testează și continuitatea. Multimetrele sunt mici, uşoare și cu baterie și pot testa o mare varietate de componente electronice în multe situații, făcându-le instrumente indispensabile pentru oricine are nevoie să testeze și să repare circuitele electronice. Există trei funcții de bază pe care le veți folosi cel mai des: tensiunea de măsurare, continuitatea și rezistența componentelor electrice și a circuitelor.

Fluke 179 este modelul de vârf al multimetrelor Fluke din seria 170, apreciat prin nivelul ridicat al preciziei și a funcţiilor suplimentare. Fluke 179 este cel mai avansat model din punct de vedere al preciziei și al numărului de funcții din seriile sale. Seria 170 este o serie care are peste zece ani vechime și a fost îmbunătățită de mai multe ori în ceea ce privește materialele și calitatea construcției. Dacă doriţi un multimetru potrivit pentru depanarea în industrie și în jurul casei, acesta este unul dintre cele mai bune multimetre de uz general disponibile astăzi pe piaţă.

Fluke 179 este un multimetru digital bine construit, care arată și funcționează extrem de bine. Dispozitivul oferă o calitate superioară a construcției, o gamă automată și manuală, protecție la intrare și un afișaj cu iluminare din spate. Toate funcțiile sale de măsurare și etichetate sunt clare, deci este foarte ușor să îl folosiți – nu aveți nevoie de cunoștințe tehnice extinse pentru a afla cum funcționează Fluke 179.

Acesta este un multimetru care poate măsura forme de undă obscure destul de precis, cum ar fi cele produse de invertoare și alte sisteme de acționare cu variabilă AC. Acest lucru nu este posibil cu un multimetru mediu.

Display-ul Fluke 179 este excelent şi afișează în mod clar intervalul în care vă aflați în prezent, precum și toate pictogramele utile, cum ar fi bateria de supratensiune sau de joasă tensiune. În plus, ecranul arată, de asemenea, un grafic convenabil analogic, care este foarte rapid și poate actualiza informațiile de 40 de ori pe secundă.

Multimetrul Fluke 179 este unul dintre cele mai bine construite modele ale lui Fluke, fiind capabil să reziste multor folosiri și să funcționeze fără probleme chiar și în cele mai dure condiții. Are un toc de cauciuc integrat care protejează componentele interne împotriva deteriorării în cazul unei căderi accidentale. Dispozitivul are, de asemenea, un aspect plăcut care îl transformă într-o piesă de măsurare cu adevărat minunată.

Acest model este o alegere potrivită pentru orice tehnician. Fluke 179 posedă toate funcțiile necesare pe care un electrician comercial cu experiență are nevoie pentru a-și îndeplini cu succes meseria. Datorită faptului că este foarte uşor de utilizat, Fluke 179 poate fi folosit şi de pasionaţii de electronice. Toate funcțiile sale sunt etichetate în mod clar, astfel încât este simplu să vă daţi seama cum funcționează totul.

Există diferite dispozitive de măsurare care vin cu propriile seturi de caracteristici și la prețuri diferite, dar realitatea este că Fluke 179 este unul dintre cele mai bune – este iubit de către pasionații de tehnică electronică și tehnicieni profesioniști. Motivele sunt evidente – este un produs de o calitate incredibilă, având un design deosebit. Pentru mai multe detalii accesati site-ul : www.arc.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>