Ivory Dentfix – o clinica stomatologica cu o filosofie de impact

Clinica Ivory isi propune inca de la inceput sa ofere pacientilor sau cele mai bune servicii stomatologice atat in capitala cat si in intreaga tara. Pentru ca aceste obiective sa fie puse in practica au fost luate in calcul toate aspectele care pot contribui in mod vizibil saumai putin vizibil la atingerea scopului.

O echopa medicala forma din specialisti recunoscuti

In primul rand a fost creata echipa medicala. Pentru specialistii de la Ivory Dentfix un implant dentar nu este doar o simpla procedura, la fel cum nici o proteza dentara  sau un aparat dentar safir nu reprezinta simple produse. Totul este tratat si privit la nivel de arta. Echipa Ivory este capabila sa raspunda chiar si celor mai complicate situatii facand fata cu succes tuturor provocarilor datorita unui inalt nivel de calificare.

Ideea de echipa cu aptitudini multidisciplinare este noua pentru stomatologica din Romania, insa isi arata eficienta zi de zi.

Din echipa fac parte medici specializati in chirurgie, parodontologie, implantologie, protetica dentara, endodontie si ortodontie. Cand spunem specializare ne referim la toate formele de invatamant postuniversitare, care au o durata intre 3 si 5 ani ajungand in total la 11 ani de studi in domeniul stomatologiei. Dupa toate aceste studii, stomatologii trec de la etapa de medic stomatolog generalist la cea de specialisti.

Un pacient care are nevoie de un tratament foarte complex va beneficia de ajutorul unei intregi echipe atunci cand apeleaza la clinica stomatologica Ivory. Fiecare etapa este pusa in scena si finalizata de catre un specialist in domeniul respectiv. Spre exemplu implantologia si chirurgia sunt realizate de catre un medic specialist chirurg, protetica este realizata de un protetician, tratamentele pentru canal sunt efectuate de catre endodont, aparatul dentar este montat de ortodont, etc.

Acesta este modul prin care se asigura faptul ca pacientul va beneficia de cel mai mare potentiali al clinicii stomatologice din punct de vedere al pregatirii fiecarui medic specialist.

Tehnologie

La Clinica stomatologica Ivory Dentfix au fost facute investitii masive in tehnica si in echipamente de ultima generatie pentru a mentine nivelul medicilor in topul cercetarilor in fiecare ramura a stomatologiei. Tehnica folosita este perfecta pentru ca specialistii sa poata face tratamente foarte avansate pentru care au facut cursurile de specializare. Avand tehnologie de ultima ora clinica este mereu in topul progresului tehnologic in domeniul stomatologiei.

Ambient

Nu este de ajuns doar prestarea celor mai bune servicii din domeniu. Serviciile ar trebui oferite pacientilor intr-un mediu care sa favorizeze relaxarea si confortul pe care incercam sa il cream in spatiul de asteptare dar si in cabinetele de stomatologie. Clinica Ivory spera ca atmosfera relaxanta si moderna sa faca experienta cat mai placuta pentru fiecare pacient si sa schimbe starea generala de frica a persoanelor care ajung la dentist.

Iti recomandam sa apelezi la serviciile Ivory Dentfix si te vei convinge inca din momentul in care intri pe usa ca ai ajuns intr-o clinica specializata in cele mai bune servicii stomatologice. In plus, gama de preturi este foarte atractiva, si poti beneficia chiar si de pachete cu plata in rate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>