Acum pot avea dinti si oamenii care nu suporta proteza

Este adevarat ca din 100 de pacienti care trec pragul cabinetelor de stomatologie, 2 au senzatie de voma, cand  simt un corp strain in gura si nu au suportat proteza pentru nimic in lume. Cunosc oamnei care au strans din dinti, au luat antivomitive inainte de vizita la stomatolog la gandul ca se vor alege cu proteza. Ei bine, efortul le-a fost zadarnic.

Au icnit de la primul contact cu proteza si nu au putut sa o pastreze in gura. Sa fi fost psihicul de vina, sa fi fost reactia de respingere a organismului? Am avut un unchi care nu suporta ca stomatologul sa ii lucreze fiindca avea si el aceeasi reactie.

Senzatii de voma aveam si eu, cand dupa extractie mi se puneau tampoanele sterile sa opreasca sangerarea.

Implant dentar  este solutia salvatoare pentru acesta categorie de pacienti deoarece:

-implantul este acceptat de organism si nu este perceput ca fiind un corp strain.  In prezent se poate face implant pe toata gura, lucrarea fixa fiind asezata pe bolturile protetice din titan. Pacientul nu trebuie sa isi mai scoata proteza in timpul somnului (sa nu se inece cu ea) si sa o pastreze in borcanul cu apa).

-in timpul operatiei si al tratamentelor se recurge la anestezia care sa anuleze disconfortul pacientului. In plus, medicii priceputi de la clinica prezentata mai sus actioneaza rapid si eficient, au experienta. Miscarile lor precise si cunostintele stiintifice sunt ajutate de tehnologia moderna: laser, instrumente si echipamente performante, computer.

-stomatologul de la clinica amintita controleaza permenent starea pacientului si nu il lasa sa se chinuiasca. El gaseste solutii si pentru pacientul dificil, care nu suporta penseta sau freza in gura lui.

Puteti sa cititi evaluarile de pe site-ul oficial si de pe internet, sa vedeti cum doctorii de la Cris-smile stiu sa atraga si copiii si au leac pentru cea mai teribila frica de dentist.

Ma bucur din toata inima pentru pacientii sensibili ca pot sa isi puna si ei dantura sa duca o viata normale, fiindca lipsa dintilor este o adevarata infirmitate. Din fericite acest handicap se poate corecta.

Cris-smile ajuta toti pacientii romani sa manance bine, sa vorbeasca foarte clar si sa nu le fie rusine sa zambeasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>