Vacante in Grecia si Japonia

Imi place foarte mult cum agentiile de turism au inceput sa isi imbunatateasca ofertele pentru sarbatorile de iarna, in asa fel incat sa fie cat mai accesibile, iar persoanele doritoare sa petreaca o vacanta in diferite state, sa pot sa faca acest lucru.
Fie ca vorbim de oferte Republica Dominicana sau oferte Mexic, ideea este ca pentru vacantele de iarna, aceste locatii sunt foarte cautate, cel putin in acest an – 2013. Eu unul am studiat ofertele pentru aceste locuri si am ramas placut surprins sa vad ca, fata de anii trecuti, au inceput sa fie mult mai accesibile, iar persoanele disponibile sa plateasca un pret decent sunt de aceeasi parere ca si mine.

De exemplu, in momentul de fata, o vacanta de revelion in Republica Dominicana costa in jur de 1300 de euro, ceea ce este foarte ok, avand in vedere faptul ca hotelul la care veti fi cazati este de 4*, iar in pret sunt incluse transportul cu avionul, transportul aeroport-hotel-aeroport, cazare de 7 nopti + regim all inclusiv si cina festiva de revelion, dar si taxele de aeroport. In schimb, pentru o vacanta de revelion in Mexic pretul este asemanator, adica in jur de 1400-1500 de euro. Acum depinde ce anume preferati dvs. Recomand vacante grecia si vacante japonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>