Servere Appnor

Pentru cei care, din motive de securitate, aleg sa nu foloseasca serverele de tip Cloud, pentru a-si stoca informatiile si datele continute de paginile de Internet, exista solutia de a apela, oricand, la serverele dedicate, astfel incat vor beneficia de securitate maxima, avand in vedere ca vor fi utilizatori unici ai acestora.

Chiar daca costurile sunt putin mai ridicate, astfel aveti siguranta ca sunteti singurii utilizatori ai acestora, aveti control absolut asupra lor, puteti oricand sa renuntati la folosirea acestora, fara a fi nevoiti sa platiti costuri suplimentare sau ascunse, beneficiati de interventie rapida, indiferent de momentul in care intampinati o dificultate si vi se pun la dispozitie echipamente de rezerva, in cel mai scurt timp.

Serverele dedicate sunt special concepute incat sa raspunda nevoilor de gazduire a utilizatorilor, caci au posibilitatea de scalare, adica de adaptare a spatiului pe care il utilizati, dumneavoastra platind numai ceea ce utilizati in mod concret.

Practic, dumneavoastra veti detine controlul complet asupra acelui Cloud dedicat si veti putea interveni in orice moment pentru a va personaliza setarile si pentru a va usura astfel munca.
Va recomand centru de date Appnor si gazduire servere dedicate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>