Petrecerea dintre ani

Anul acesta m-am decis ca petrecerea dintre ani, Revelionul sa il petrec la un restaurant, alaturi de prietenii mei.
Am decis asa din cauza programului meu foarte incarcat de la servici, avand in vedere ca voi lucra pana la ora 23:00 in noaptea dintre ani cea mai buna varianta fiind restaurantul.
Si de ce nu, deoarece mie una, dar si prietenilor mei ne pace muzica de petrecere, de aceea am ales un restaurant ce are o formatie nunta si nu una oarecare ci una indragita de noi toti, o formatie nunta Bucuresti ce ne-a incantat cu melodiile si atmosfera creata si anume formatia Bucuresti.

Am cautat ofertele din timp, desi restaurantele nu au avut o oferta concreta probabil din cauza faptului ca nu aveau inca detaliile despre ce formatii nunta vor contracta, despre meniu disponibil si alte oferte pe care vruiau sa le propuna.
Poate multi dintre voi va ganditi acum ca nu se merita sa faci Revelionul la un restautant din cauza pretului, sau poate ca va imaginati ca este la fel ca la nunta.
Intr-adevar este asemantor cu o nunta, insa totusi este noaptea dintre ani, iar daca ne gandim ca din pretul biletului, restaurantul trebuie sa acopere cheltuielile de meniu, plus, formatie nunta Bucuresti pret, plus angajatii care lucreaza acolo in noaptea de Revelion, si bineinteles ca trebuie sa ramana si un profit penntru ei.

Sunt foarte multe formatii nunta Bucuresti care au fost contractate pentru noptea dintre ani, formatii care depun un efort pentru ca noi toti, cei care venim sa ne distram si sa ne simtim bine, aceste formatii nunta Bucuresti pret sau mai bine zis componentii formatiilor in noaptea dintre ani stau departe de familiile lor si de prietenii din cauza meseriei lor, meserie ce este drept ei si-au ales-o si pentru asta merita tot respectul.
Toate acestea fiind spuse abia astept sa ma distrez in noaptea de Revelion si o sa revin cu detalii daca se merita sa nu sa sa mergem la restaurant in noaptea dintre ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>