O formatie de nunta potrivita

Acum ceva timp am facut un lucru de care nu ma credeam in stare, mai exact am decis sa imi formez o familie alaturi de o femeie minunata. Aceasta a acceptat aproape imediat, dar de atunci ma tot gandesc cum o sa ne descurcam noi cu toate. Eu nu sunt genul sa impart sau sa fac treaba, sa nu mai vorbim de faptul ca o sa trebuiasca sa gasesc o formatie nunta.

Daca nu o sa fac asta coana Geta imi va scoate ochii spunandu-mi ca ea are zeci de liste cu formatii nunta din care puteam alege si ca nu am apelat la minunatul ei ajutor. Desigur ea va fi cea care va gasi defecte pentru orice formatie nunta Bucuresti vom gasi, dar asta se datoreaza faptului ca detesta orice tine de Bucuresti.
Apoi urmeaza Tusa Aneta si numeroasele ei probleme cu formatii nunta Bucuresti, aceasta persoana este cu adevarat o problema pentru oricine. Gaseste nod in papura oricui si prefera petrecerile fara muzica, poate de asta merge in general doar la inmormantari, dar cine poate stii…?
Sa o mai aduc in discutie pe maica-mea? Dupa ea formatia Bucuresti este cea mai potrivita solutie, a auzit ea ca in materie de Formatii nunta Bucuresti pret aceasta este cea mai buna alegere. Imi aduc si acum aminte cum vorbea cu viitoarea ei nora despre aceasta.

Sincer pe mine ma intereseaza doar o formatie nunta Bucuresti pret care sa ne incante si care sa ma faca sa nu parasesc ringul inainte de plecarea tuturor invitatilor. Doar este nunta mea in definitiv. Acum mai ramane sa vorbesc si cu viitoarea mea sotie, nu vreau ca tocmai acum sa fac o tampenie. Oricum sunt sigur ca intr-un final totul va reveni la normal, iar noi vom avea cea mai de vis nunta pe care ne-am fi putut-o imagina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>