Ce sa mai cititi

Daca vrei sa-i citesti copilului tau o carte frumoasa si atragatoare, cartea „Printul fericit” al celebrului scriitor si dramaturig englez Oscar Wilde este alegerea perfecta.
Daca ai peste 15 ani, si esti pasionat de carti, in mod clar ai citit aceasta carte cu sufletul la gura. Daca tot ti-a placut asa mult, de ce sa nu o faci cadou si altora? Aceasta carte este usor de citit, are pagini relativ putine si prezinta in mod placut aventura vietii unui print crescut intr-un palat mare, ferit de mizeria si uratenia cetatii in care traia.
Povestea este una frumoasa, dar trista, care are doua personaje principale, printul si un randunel. De ce se numeste „Printul fericit” din moment ce povestea am spus ca este trista, veti afla citind aceasta minunata carte.
Daca sunteti de o varsta mai mare si nu ati citit aceasta carte, acum e momentul sa o faceti. Bucurati-va delecturile copilariei, bucurati-va de tot ce inseamna lectura Sience Fiction. Recomand si flori pentru algernon si ratiune si simtire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>