Atmosfera creata de formatia de nunta

Oare cat este de importanta o formatie nunta pentru diversele momente din viata noastra, dar, mai ales cat este de importanta pentru momentul in care doua suflete hotarasc sa isi uneasca destinele si sa inceapa toate aceste lucruri?

Toate aceste lucruri le veti afla in articolul de astazi pe care am zis ca trebuie neaparat sa vi-l scriu. Inspiratia acestui articol este fix nunta de saptamana trecuta a unui prieten care a considerat ca formatii nunta sunt multe si ca toate sunt de cea mai buna calitate.

Lucru total fals pentru ca in Bucuresti, acolo a avut loc nunta, sunt, intr-adevar, multe formatii nunta Bucuresti, insa nu toate sunt o formatie nunta Bucuresti asa cum trebuie, profesionista, dupa cum ne place noua sa spunem. In primul rand, amabilitatea trebuie sa isi spuna cuvantul.

Daca formatia Bucuresti nu este amabila, atunci majoritatea petrecerilor isi pierd din efect. Ei, muzicantii trebuie sa dea tonul. Ei trebuie sa inteleaga de ce au nevoie oamenii, de ce au venit la nunta respectiva si acolo unde inteleg contextul, sa insiste impreuna cu muzica lor.

Si, pe baza a ceea ce v-am spus mai sus, unii lautari sub forma unei formatii au distrus cheful. De atunci, am zis ca singurii la care o sa mai merg o sa fie la cei de la formatie nunta Bucuresti. Ii aleg pe ei pentru ca am participat pana acum la doua dintre nuntile care mi-au placut cel mai mult si de fiecare data m-au facut sa plec printre ultimii din local.

Stiu ce melodie sa puna atunci cand trebuie sa joci o sarba, stiu ce melodie trebuie sa pui atunci cand este nevoie de o melodie lenta si ce trebuie sa bage atunci cand oamenii mananca. De aceea, pentru mine, ei sunt numarul unu in materie de formatie nunta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>