Aspartamul de astazi

Trebuie sa stiti ca diagnosticarea unui copil cu o anumita tulburare este o situatie foarte dificilă, iar pentru a obține răspunsurile necesare este necesar să se urmărească regimul alimentar al copilului. Specialiștii cred că problemele apar din cauza glucidelor, a aromelor artificiale dar și din cauza îndulcitorilor.

In plus, hiperactivitatea sau ADHD reprezintă o tulburare caracteristică copilăriei și include o stare permanentă de neliniște psiho-motorie, incapacitate de concentrare și impulsivitate. Pentru a ridica suspiciuni manifestarea trebuie să fie prezentă pe o perioadă de timp mai mare de 6 luni și să aibă o intensitate moderată sau ridicat.

Glucidele procesate au efect asupra stării copilului, nivelul de sânge crește foarte repede, determină frunctuații ale glicemiei, tulburările metabolismului glucidic sunt cele care determină fluctuații majore ale glicemiei și întreținerea stării de hiperactivitate.

Pentru a evita instalarea unei astfel de tulburări specialiștii recomandă tuturor părinților să evite includerea în alimentația copiilor a zahărului brun dar și a produselor care conțin un nivel ridicat de carbohidrați.

In goana de zi cu zi, de multe ori neglijam alimentatia iar silueta noastra are de suferit. Astazi, aportul caloric poate fi redus prin folosirea alimentelor light sau a celor in care zaharul este inlocuit cu aspartam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>