Cum imi aleg hainele pe care le port zilnic

Cred ca noi femeile trebuie sa aratam bine in orice moment. Pentru acest lucru, ne luam mereu tot felul de piese vestimentare pe care incercam sa le combinam in asa fel incat sa aratam bine.
Eu obisnuiesc sa imi cumpar marea majoritate a hainelor online. Ultimul magazin online de la care mi-am cumparat imbracaminte e AD-Fashion. Mi-am cumparat rochii fabricate in Romania de la A&D Fashion. Am gasit aici atat rochii de zi, cat si rochii de seara elegante pentru sezonul toamna-iarna.

Eu sunt foarte atenta atunci cand imi aleg tinutele, chiar si atunci cand e vorba de o zi obisnuita.
In general, obisnuiesc sa imi aleg tinutele in functie de starea de spirit. Daca ma trezesc dimineata energica, imi aleg haine vesele, haine cat mai lejere si comode. Daca nu am dormit prea bine sau daca ma trezesc fara chef, am observat ca imi aleg tinute in culori pastelate si putin mai elegante.

Totodata, cand imi aleg tinutele zilnice tin cont si de vremea de afara. In zilele calduroase aleg tinute lejere si deschise la culoare, in zilele friguroase aleg tinute confectonate din stofe mai groase, dar comode, cand ploua am grija sa nu ma imbrac in haine de culori deschise sau in pantaloni, rochii sau fuste foarte lungi si asa mai departe. Cand ma trezesc dimineata, deschid fereastra si imi aleg tinuta in functie de cum simt ca e sau ca va fi vremea in acea zi. Uneori verific si prognoza meteo pe respectiva zi si foarte rar imi aleg tinutele pentru a doua zi seara.

Cand imi aleg tinutele zilnice tin cont si de ceea ce am de facut in respectiva zi. Daca merg doar la birou, pot alege si o tinuta ceva mai eleganta. Insa, daca dupa munca merg direct la cumparaturi sau in diverse alte locuri, incerc sa-mi aleg o tinuta potrivita pentru intreaga zi.
Aceste aspecte sunt importante pentru mine cand imi aleg tinutele zilnice. Tin cont de ele si rareori ma imbrac fara a avea in vedere ce fac in ziua respectiva.

Tu de ce anume mai tii cont cand iti alegi tinutele zilnice?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>