Romanian Software (colorful.hr) anunta cele mai mici preturi din an pentru solutiile digitale de HR: 50% reducere la costul de implementare si 3 luni gratuite de licentiere in cloud

Bucuresti, 14 November 2022 – Romanian Software, lider al pietei de software in domeniul resurselor umane prin platforma colorful.hr, anunta inceperea campaniei de Black Friday pe 14 noiembrie cu reduceri de 50% pentru implementarea ultimelor noutati din aplicatie si nu numai.

 

Pe parcursul anului 2022, Romanian Software a lansat noi functionalitati, module, integrari si parteneriate disponibile in aplicatia colorful.hr, iar de Black Friday le ofera cu 50% reducere la costul de implementare si 3 luni gratuite de licentiere in cloud. Aditional, compania software a pregatit si o oferta pentru clientii noi prin care pot sa-si achizitioneze un pachet de 4 solutii digitale de HR la jumatate de pret.

„Adoptarea tehnologiilor HR este nevoia momentului. Pe masura ce forta de munca devine mai dispersata, companiile trebuie sa-si indrepte atentia inspre tehnologii care sa facă posibila colaborarea flexibila. Transformarea digitala prin care multe companii au trecut fortat din cauza pandemiei nu se va opri, iar departamentele de HR clasice care opereaza cu dosare si baze de date fizice se schimba. De Black Friday, am ales sa facem aceasta digitalizare mai accesibila, atat noilor clienti, cat si celor existenti care au in minte sa-si eficientizeze si alte procese. Pentru a eficientiza si a imbunatati agilitatea departamentelor de HR, am inclus in oferta noastra atat un pachet HR START dedicat noilor clienti care doresc sa-si inceapa transformarea digitală, cat si functionalitati avansate precum plata de avansuri salariale, fluxuri de bonusuri sau semnatura electronica, pentru clientii existenti.”, a declarat Victor Dragomirescu, CEO Romanian Software.

Oferta de Black Friday colorful.hr se aplica pentru urmatoarele aplicatii, module si functionalitati si este valabila pana pe 29 noiembrie:

  • Pachetul HR START pentru clientii noi:  4 solutii de HR esentiale cu 50% reducere la implementare si 3 luni gratuite in cloud– HR START include administrare de personal, salarizare, pontaj, self-service pentru angajati. Vezi oferta aici.

 

  • Aplicatia pentru mobil colorful.hr: 50% reducere la costul de implementare– Conceputa pentru persoanele „mobile-first”, ofera confort maxim si self-service angajatilor de oriunde, fara intreruperi. Vezi oferta aici.
  • Modulul Travel: 50% reducere la implementare si 3 luni gratuite de licentiere in cloud– Creeaza un flux eficient de administrare a delegatiilor si a oricaror cheltuieli decontabile pentru a-ti simplifica procesele. Vezi oferta aici.
  • Modulul ME (Employee Self Service): 50% reducere la implementare si 3 luni gratuite de licentiere in cloud – Cel mai dorit modul colorful.hr ofera autonomie angajatilor in gestionarea pontajului, zilelor de concediu si genereaza automat adeverinte. Vezi oferta aici.
  • Modulul Bugetare:50% reducere la implementare si 50% reducere la scenariile de bugetare – Genereaza scenarii, compara, urmareste si adapteaza bugetul pentru a lua cele mai bune decizii de business in 2023! Vezi oferta aici.
  • Integrare Salarium in modulul Salarizare colorful.hr:50% reducere la implementare si 3 luni gratuite de licentiere in cloud – Ofera angajatilor avansuri salariale instant fara sa afecteze fluxul de numerar. Vezi oferta aici.
  • Integrare Semnatura Electronica: 50% reducere la implementare si oferte pentru pachete de semnare– Descopera solutii care sa-ti sustina echipa remote, sa-ti eficientizeze munca si sa-ti economiseasca timpul si hartia. Vezi oferta aici.
  • Update la functionalitati: 50% reducere la implementare – Cele mai dorite functionalitati care eficientizeaza platile, oferirea de bonusuri si gestionarea datelor. Vezi oferta aici.
  • Securitatea datelor: 50% reducere la implementare – Acces mai simplu in aplicatie si securitate sporita pentru datele angajatilor tai prin ultimele actualizari disponibile. Vezi oferta aici.

Oferta de anul acesta tine cont de nevoile angajatilor, sustinand, in acelasi timp, si obiectivele companiilor. Conform unui studiu efectuat recent, 22% dintre organizatii se confrunta cu probleme de retentie din cauza noilor cerinte din partea angajatilor in ceea ce priveste procesele de lucru. Angajatii din prezent isi doresc medii de lucru digitale, unde sa primeze eficienta, procesele simple si dezvoltarea lor profesionala continua. Companiile doresc sa-si retina talentele, iar acest lucru nu se va intampla decat prin imbunatatirea modului in care fac lucrurile sa se intample: organizat, centralizat si cu o atentie sporita asupra experientei angajatilor.

Despre colorful.hr/Romanian Software

Prin platforma colorful.hr, Romanian Software inoveaza procesele de HR din orice companie, oferind instrumentele necesare pentru a atinge performanta, dar si obiectivele de crestere: salarizare, pontaj electronic, recrutare, administrare de personal, training, evaluarea competentelor, spatiul personal al angajatului, comunicarea interna, managementul documentelor, bugetare, HR Analytics, IRIS – asistentul virtual pentru HR, travel, aplicatie mobila. Complementar, se ofera servicii de externalizare a salarizarii si administrarii de personal, recrutare si leasing de personal, consultanta legislativa in dreptul muncii si asistenta fiscala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>